Finantare Urgenta | Termeni si conditii
Suntem institutie financiar nebancara si ne aflam sub stricta supraveghere a Bancii Nationale a Romaniei.
finatare urgenta, amanet auto, amanet,
15863
page,page-id-15863,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive
 
Termeni si conditii

Proprietarul își păstrează toate drepturile (inclusiv dreptul de autor, mărcile înregistrate, precum și orice alte drepturi de proprietate intelectuală) referitoare la informațiile furnizate prin sau pe acest site.

Utilizatorii au dreptul de a reproduce și utiliza informațiile conținute pe website numai în interes personal sau numai cu indicarea sursei.
Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conținutului materialelor prezentate în acest wsite, de către orice altă persoană, fără acordul scris prealabil al proprietarului site-ului.
Proprietarul site-ului își rezervă dreptul de a acționa în instanță orice persoană și/sau entitate care încalcă prevederile de mai sus. Proprietarul site-ului. își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nicio informare prealabilă a utilizatorului. Astfel, utilizatorii site-ului nu pot ridica nicio obiecție cu privire la modificările realizate.
Informaţiile cuprinse în acest site sunt furnizate exclusiv cu titlu informativ şi trebuie utilizate doar în acest scop, ele neputând fi considerate oferte de produse sau servicii financiare şi nici nu reprezintă sfaturi sau recomandări pentru investiţii sau contractarea unui împrumut sau produs financiar. Proprietarul site-ului  nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune produse utilizatorului site-ului.

Nu este permisă utilizarea acestui site într-un mod care ar împiedica folosirea acestuia de către alți utilizatori de internet, care ar putea conduce la punerea în pericol a funcționării acestui site și/sau care afectează informațiile furnizate pe sau prin acest site sau a software-ului pe care se bazează.
Proprietarul site-ului. nu îşi asumă răspunderea pentru eventuala infectare a sistemului dumneavoastră cu viruşi informatici, obligaţia de a verifica securitatea sistemului dumneavoastră informatic revenindu-vă integral.

Orice încercare de orice natură de modificare a informațiilor din prezentul site, precum și realizarea de link-uri, fără acordul scris prealabil din partea proprietarului site-ului, dă dreptul proprietarului site-ului de a se adresa instanțelor legal competente pentru sancționarea acestor fapte.
Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în website este rugată să contacteze echipa ImprumutcuMasina.ro, la  telefon 0758.061.770 sau la adresa de mail office@Finantare-Urgenta.ro, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză, cât și asupra condițiilor contractuale, taxelor și comisioanelor aferente.

Prin completarea formularului de contact vă dați acordul în mod expres și neechivoc ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie stocate și prelucrate de Finantare-Urgenta.ro.

Finantare-Urgenta.ro va păstra confidențialitatea acestor informații, cu excepța informațiilor solicitate de autoritățile legale competente.

În conformitate cu prevederile Legii 677/2001 dispuneți de următoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii “Contact” de pe site.
Drepturile și obligațiile utilizatorilor site-ului și ale Finantare-urgenta.ro. prevăzute de prezentul document vor fi interpretate și guvernate în conformitate cu legea română.

În scopul îmbunătățirii serviciilor pe care vi le oferim, se vor înregistra la navigarea dumneavoastră pe site-ul nostru, informațiile relative(paginile vizitate, data și ora de vizitare, etc.). Fiecare browser acceptă implicit “Cookies”. Dacă nu doriți să permiteți utilizarea de Cookie-uri, puteți seta programul dumneavoastră de navigare să nu le accepte.